5pcs Auto-Adeziv Suport Poliță Cuie pentru Dezinfectant Gel de Dus Sticla Gratuit Unghii Umerase de Perete Clipuri pentru Accesorii de Baie

8.31lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


5pcs Auto-Adeziv Suport Poliță Cuie pentru Dezinfectant Gel de Dus Sticla Gratuit Unghii Umerase de Perete Clipuri pentru Accesorii de Baie

Caracteristică:

1. Materiale de înaltă calitate: de Siguranță material, realizat din ABS, puternic material de lipire, de bună calitate, durabil și durată lungă de viață.

2. Puternic capacitatea de încărcare: statură Mică și mare portante, puternic aderenta este uimitor, portante în termen de 5 kg.

3. Usor de instalat: Nu sunt necesare unelte, nici un prejudiciu la perete decorativ, trebuie doar să selectați puternic părți, cum ar fi gresie, pereti, dulapuri, rafturi pantofi, dulapuri, frigider, bibliotecă compartiment.

4. Punch-gratuit și auto-adeziv: Suport bord fără cuie.Dezlipiți folia de protecție de pe partea din spate și stick-l pe o suprafață netedă.Acesta poate fi instalat în câteva secunde.Lipicios cârlig poate fi îndepărtată fără a lăsa urme.

Caietul de sarcini:

Material: PVC+ABS plastic

Dimensiune: 6.5*6.5 cm, deschidere 2.4 cm

Sarcina maximă: 5 kg

Cerere: Potrivit pentru lipirea pe pereti netezi, cum ar fi gresie, faianta, sticla, lemn, etc.

Notă:

După lipire, cel mai bine este să-l folosească după 12 ore, sau nu atarna obiecte grele la început.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

5 X Paranteze

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)

Produse similare